Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Het voordeel van een holistische aanpak

Het voordeel van een holistische aanpak is dat je bij het begin van een traject gaat kijken naar de emotionele excellence van een bedrijf als ook de operationele excellence. Niet enkel de operationele, maar ook vooral waar de mogelijkheden zitten binnen de mensen in je organisatie, daar zit immers ook het hart van de organisatie. Tegelijkertijd ga je kijken naar de procesmatige verbeteringen.

Wanneer je de mogelijkheden van de mensen binnen je organisatie en de procesmatige verbeteringen met elkaar combineert, zal je zien dat deze elkaar gaan versterken. Op het moment dat mensen immers moeten werken aan de verbetering van een proces, maar zich niet open voelen, elkaar niet kunnen versterken en niet openstaan voor feedback zullen deze altijd slagkracht missen.

Als je deze samen gaat bundelen en samenvoegt in de vorm van Agile Teams, waarin je met elkaar gaat werken in korte stappen waarbij je op elkaar vertrouwt en weet van elkaar dat je fouten mag maken en het niet altijd direct een tien hoeft te zijn, merk je dat er nog veel meer uit de mensen gehaald wordt en die energieke kracht van je mensen gaat zorgen dat je nog veel innovatiever bent en je nog veel meer gaat halen uit wat er in de mensen zit, maar ook wat er in je processen en in je bedrijf zit. Daarmee ga je nog meer klantwaarde toevoegen en uiteindelijk nog meer excelleren als bedrijf.

Post a Comment