Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Wat betekent de OX in OXproof?

Chinese Astrologie

Bij de oprichting van OXplus en OXproof, wilden Henri en Richard al dat het OX-team waarden zou delen die vergelijkbaar zijn met die van de Os. Nu, jaren later in “het Jaar van de Os” 2021, zijn deze gedeelde waarden leidend in de dagelijkse werkzaamheden van OXproof en bij het aannemen van nieuwe leden voor het team.

Volgens de Chinese Astrologie worden Ossen gedefinieerd als de harde werkers op de achtergrond, intelligent en betrouwbaar, maar nooit vragend om lof. Ossen zijn geduldig, verantwoordelijk, ordelijk en vastberaden, ze hebben vertrouwen in anderen en staan bekend als de meest betrouwbare vrienden. Dit is precies wat wij bij OXproof willen zijn voor ons team en onze klanten en waar we ons graag mee associëren.

Vanwege onze connectie met de Os, is 2021 een heel speciaal jaar voor OXproof, aangezien 2021 het Jaar van de Os is in de Chinese Astrologie. Maar waar komt het Jaar van de Os vandaan?

De oorsprong van het Jaar van de Os

Elk Chinees Nieuw Maanjaar wordt vertegenwoordigd door een van de 12 dieren van de Chinese Dierenriem, eeuwen geleden gekozen door de Jadekeizer van China. Volgens de legende hield de Jadekeizer een grote race, waarbij de eerste 12 dieren die het paleis bereikten de winnaars zouden zijn en elk een jaar naar hen vernoemd zouden krijgen.

Tijdens de race was de Os aan de winnende hand, totdat hij bij een stromende rivier kwam. De rat zat vlak achter hem en kon niet zo goed zwemmen, dus liet de vriendelijke Os de rat op zijn rug zitten. Zodra ze aan de overkant waren, sprong de rat eraf en haastte zich naar de finish om als eerste de race te winnen. Daarom is het eerste jaar in de Chinese dierenriemkalender het Jaar van de Rat. Het Jaar van de Os is dus het tweede jaar in de Chinese Dierenriem Kalender. 10 andere dieren bereikten het paleis vervolgens om de 12-jarige cyclus van de Chinese Dierenriem te creëren.

Er wordt gezegd dat het dier waarnaar je geboortejaar is vernoemd, je persoonlijkheid en lot kan bepalen. Je kunt eerlijk zijn als een Draak of slim als een Aap. Wanneer jouw dier aan de beurt is in de dierenriemcyclus zal jouw jaar volgens de legende vol verrassingen zitten! Aangezien 2021 het Jaar van de Os is, bereiden we ons als OXproof voor op een prachtig jaar dat we graag met jou willen vieren!

Post a Comment